Estructura de metall movibles moderna melamina plegable de taula de reunió de conferència (HX-5D180)

Estructura de metall movibles moderna melamina plegable de taula de reunió de conferència (HX-5D180)

Movibles metall estructura melamina plegable conferència trobada taula moderna (HX-5D180) - matèria primera taula de reunió: melamina laminat MDF o aglomerat de fusta o xapa de fusta massissa. -Reunió de caràcter taula: Antiratllades, anti-brut, anti-aigua - gruix taula de reunió: luxe executiu d'informació turística...

Xateja ara

Detalls del producte

Estructura de metall movibles moderna melamina plegable de taula de reunió de conferència (HX-5D180)

--Taula de reuniómatèria primera: melamina laminat MDF o aglomerat de fusta o xapa de fusta massissa.
--Taula de reuniócaràcter:Antiratllades, anti-brut, anti-aigua
--Taula de reuniógruix:Sèrie de luxe de l'executiu escriptori tots al cim de l'escriptori i gruix de cama lateral són 50mm, moderna i moda sèrie oficina taula tots al cim de l'escriptori i gruix de cama lateral és de 25mm. Gruix de prestatgeries i calaixos és 18mm, taula de reunió el gruix pot ser 50mm o 25mm, recepció d'informació turística de sobretaula i gruix de cama lateral pot ser tant de 50mm o de 25mm.
--Taula de reuniómida:Mida estàndard 1800 * 900 * 750 mm, 2000 * 900 * 750 mm, 2200 * 1000 * 750 mm, o el client indicat a mida.
--Taula de reuniócolors:Cirerer, faig, roure, auró, Poma, blanc, negre, etc, comptem amb més de 30 colors per a la selecció.
--Taula de reunióembalatge:Enderrocar embalatge, cada 0,25-0,45 uns productes CBM al voltant, cada productes envasats en caixes de cartró de 3 o 5, cadascuna les caixes cartró pes al voltant de 35.0kgs. Tota la protecció de productes per la pera cotó, fora amb caixes de cartró fort 5 capes doble.
--Taula de reuniómuntatge:Dins de cada embalatge dels productes de mobles oficina, hem posat la exactament manual d'instruccions, vostè pot muntar els mobles d'oficina molt fàcil.
--Quantitat:Vostè pot demanar qualsevol dels nostre element del nostre lloc web, també es pot visitar la nostra web: www.hx-f.com veure tots els nostres preus i ordre en línia. Es poden barrejar tots els models que t'agrada.
--Productes principals temps:la nostra producció principal temps és en 10-30 dies després confirmar la comanda.
--Transport pel mobiliari d'oficina:Vostè pot tenir el seu propi agent d'enviament per organitzar l'enviament per a vostè o ens pot ajudar a organitzar l'enviament per a vostè.
--Termini de pagament oficina mobles ordre:Ens podeu pagar en T/T, L/C
--Nostres mobles oficina estàndard de qualitat:ISO9001
--Els nostres productes principals de mobles oficina són:Taula d'oficina, escriptori d'oficina, taula de reunió de conferència, taula d'acollida, estació de treball oficina, arxivador, armari, Biblioteca, Biblioteca, variouskinds cadires d'oficina i oficina relacionats mobles projecte productes.
ProductsNameMetal estructura melamina conferència reunió TableStyleExecutive,ManagerSpecificUseOffice,homeofficeMaterialMelamineLaminatedFlakeboardorMDF(whichhavethecharacteranti-water,anti-dirty,anti-scratch,easytocleanandkeepfreshcolor). PackingDetailsKnockDownPacking, eachpartsoftheproductspackedbydoublestrongcartonboxes, insidewiththepearcottonprotection, withinstructionmanueleaytoassemble. PackingVolum0.23-0.40CBMGrossWeight85-148.0KGSColorsmorethan30kindsforselection, mixedcoloravailable. Relatedourotherproducts:ExecutiveDesk,StaffTable,ReceptionTable,MeetingTable,FileCabinet,Workstation,ExecutiveChair,ConferenceChair,StaffChair,BarChair,PublicChair,hotelChair,LivingRoomfurnitureSets,Officesofa,leathersofa,etc.


Color per a la selecció

Amplificador de producció; EnviamentConvidem a contactar amb nosaltres, estem esperant la seva consulta i desitgem que podem donar vostè ourgood qualitat, bon servei i bons preus!


Un parell de:No Següent:No

Investigació