Mobles d'oficina clàssics

Mobles d'oficina clàssics

Més fàcil de transportar Quan es tracta de mobles d’oficina moderns, heu de dir que els mobles d’oficina de placa, que s’utilitzen més habitualment en els mobles d’oficina moderns, també són una categoria més habitual. Prenent com a exemple els mobles d'oficina de taulers, podem resumir les característiques dels mobles d'oficina moderns amb una fàcil manipulació. Té molts estils, baix preu, fàcil maneig i bona estabilitat. L’aparició de mobles d’oficina moderns ha reunit moltes ciutats modernes per perseguir un grup. La recerca de la natura és un dels seus avantatges. Les persones que estan acostumades a edificis alts i ciutats ocupades són desemparats i anhelen la natura. Volen l’entorn al seu voltant. Capacitat de tenir elements naturals per refrescar la seva visió i psicologia.

Xateja ara

Detalls del producte


mobles d'oficina clàssics bloquejables (HX-7N106)

Els mobles d’oficina HENG XING tenen una gran varietat d’estils i les empreses amb capital no es veuen restringides per un entorn d’oficina monòton i senzill, de manera que triaran els seus mobles d’oficina preferits que reflecteixen la seva pròpia personalitat i característiques de l’empresa i reflecteixen el seu propi temperament.


Tipus:

Mobles d'oficina

Ús general:

Mobles comercials

Mida:

Mida del client

Material

Tauler de premsa de melamina

Detalls

1. Disseny: Modern

2. Color: 30 colors

3. Certificat: ISO9001 i ISO14001 i altres normes internacionals

4. Garantia de qualitat:> 20 anys

5. La quantitat de la comanda és opcional

Hora d'entrega:

Uns 25 dies

Sortida:

100000pcs / mes

Port de càrrega:

Guangzhou normalment o qualsevol altra exportació

Pagament:

T / T o L / C

Condicions comercials

FOB, CIF

furniture.jpg


office Desk.jpg


Podem personalitzar

Resoldre el problema de l'espai El "secret únic" dels mobles personalitzats consisteix a resoldre el problema de l'espai irregular de la sala d'estar. A la sala hi ha bigues i columnes destacades, el vestuari és petit i l'edifici dúplex es troba sota el sostre inclinat i sota les escales. Davant d'aquests espais amb forma, la "personalització" pot solucionar aquest problema fàcilment. Avantatges 2, controlar els costos del material Mobiliari d’oficina personalitzat Com que els diversos paràmetres d’atribut dels mobles d’oficina són opcionals, és a dir, podeu controlar el cost del mobiliari d’oficina. Podeu reduir el cost reduint la mida del mobiliari d’oficina. El mobiliari d’oficina a mida generalment és un proveïdor fix, el material està garantit i el preu és relativament barat. Avantatges 3, alliberament de necessitats individuals Tot i que els consumidors tenen més idees en el disseny de l’oficina, però, quan la gent es renova, sovint es difumina l’efecte de la decoració desitjada. Tot i això, els mobles d’oficina personalitzats es poden dissenyar per al propietari en funció dels mobles ja formats. Segons l’estil, l’estil i el color que us agradi, el fabricant el pot personalitzar. També pot triar el mobiliari d’oficina coordinat amb l’entorn d’oficina. Atendre les necessitats individuals dels consumidors.

reception wood table.jpg

Amb l’avanç de processos de fabricació com l’artesania, una característica evident del mobiliari d’oficina modern de Hengxing és que la taxa d’ús dels seus productes s’allarga molt, és a dir, l’ús d’alta intensitat i temps llarg, cosa que té un impacte significatiu en la nostra oficina. la vida A més

desk.jpgESCOLA taula.jpg

Un parell de:Mobiliari d’oficina cara a cara Següent:Taula d’oficina de melamina recta

Investigació