Els mobles a mida seguiran els passos dels mobles de taulers?

- Dec 31, 2019-

La tendència dels mobles a mida està en auge, gairebé arreu del mercat de mobles. Segons dades rellevants, del 2008 al 2015, els ingressos de mobles a mida van augmentar a una velocitat superior al 30%, cosa que s’ha convertit en una tendència de desenvolupament que no es pot subestimar a la indústria.


La "personalització" és, sens dubte, el tema més interessant del mercat interior actual, però l'escena actual del mercat de mobles a mida és fàcil recordar a la gent de la tendència dels mobles de panells també ha estat la mateixa tendència.


La decadència dels mobles de taulers probablement no és el que pensen moltes persones. Els mobles personalitzats seran els mobles següents?


1. Els mobles a mida són tan gloriosos com el passat

La popularitat dels mobles en forma de llinda es pot remuntar fins a finals del segle passat, i s’ha estès a tot el mercat de mobles, dirigit per empreses de mobles de Guangdong. Aleshores, en comparació amb els mobles tradicionals de fusta massissa, els mobles de taulers capturaven ràpidament els consumidors amb avantatges com l’estil, l’estil i el color, i era molt popular al mercat de mobles. Els mobles de taulers s’han convertit en una oportunitat de negoci important per als venedors de mobles per als venedors. Hem de saber que la majoria dels concessionaris de mobles més profunds i poderosos del mercat intern han confiat en mobles de placa per iniciar el seu negoci.


I el mobiliari a mida va començar a tenir un creixement explosiu el 2008, sobretot des del 2011, la taxa de creixement compost anual anual dels mobles a mida s'ha mantingut bàsicament per sobre del 30%.


2. Ignora els perills ocults

Des de finals del segle passat fins a principis d’aquest segle, els mobles de taulers s’han disparat amb força al mercat interior. Però el foc no va cremar cada cop més, però aviat va morir.


Una forta demanda del mercat, una gran situació de desenvolupament, per què els mobles de placa que haurien de continuar avançant en el mercat s’estancen de sobte o, fins i tot, desapareixen del mercat principal en un període de temps curt?


El motiu principal és també el despertar dels consumidors. Quan el mercat és molt bo, els consumidors tenen constantment disputes amb fabricants i venedors a causa de la contaminació amb formaldehid dels mobles de panell. Tot i això, a causa de la força dels fabricants i del bon negoci dels venedors, es van ignorar les disputes individuals dels consumidors.


Després del canvi quantitatiu finalment es va formar un canvi qualitatiu. Algunes marques conegudes han provocat demandes importants a causa de la contaminació per formaldehid. Després d'extensos informes als mitjans de comunicació, els consumidors que tenien dubtes finalment van votar amb els peus, llançant una onada de compres de mobles de fusta massissa i poc a poc es van batre els mobles del panell al fred.


Algunes fàbriques de mobles de taulers a gran escala han continuat submergint-se en l’expansió del mercat de mobles de taulers perquè no s’adonaven que el mercat ha sofert un canvi dràstic. Com a resultat, han experimentat els resultats amargs de la fallida.


3. Les disputes pel consum personalitzat de mobles també són molt freqüents avui dia

Els huracans "personalitzats" han arrasat el mercat, però també hi ha moltes disputes dels consumidors amb ells. Per aquestes disputes de consum, els fabricants també poden manejar-los fàcilment a causa del mercat calent.


Els habitatges a mida tenen els mateixos perills ocults que els mobles de panells, és a dir, molts dels taulers utilitzats són panells a base de fusta i aquests taulers tenen, sense excepció, el problema de l’alliberament de formaldehid. I sovint per problemes de procés, encara que sigui personalitzada a la fàbrica, el grau de segellat és molt menys fiable que la producció a gran escala, i la personalització d’aquestes petites fàbriques, fins i tot la personalització in situ, el problema de l’alliberament de formaldehid és més greu. .


La seguretat dels mobles és un tema que la indústria del moble necessita estar atent durant molt de temps. Igual que els mobles de taulers, ningú no esperava que els mobles de panell es vegin sobtadament frustrats al mercat i caiguessin en un estat de debilitat.


La salut a l’interior no ha estat mai un petit problema. Des de l'any passat, la indústria ha anat donant importància gradualment al concepte de "protecció ecològica, ambiental i de salut". Amb la introducció d'una sèrie de polítiques i regulacions, també s'ha reforçat la vigilància ambiental del mercat, però encara no es pot evitar el caos del mercat. Les empreses de mobles menys personalitzades no van donar realment importància a la seguretat dels materials, i bàsicament encara van utilitzar l'estratègia competitiva de baixa qualitat i de baix preu del passat. Aquesta estratègia s’utilitza molt més i el problema és tard o d’hora.


A la Xina actual, els ingressos disponibles dels residents han augmentat i els principals consumidors han canviat cap als anys posteriors als anys 80 i 90. Encara cal esperar el desenvolupament de la indústria del moble a mida. En la gran situació, les empreses de mobles a mida han d’aprendre especialment les lliçons de falles dels mobles de panell i fer un bon treball en la seguretat dels materials per evitar problemes futurs.

微信截图_20191231100137

Un parell de:Quines són les característiques dels armaris d’oficines fets amb diferents materials? Següent:Quina és la qualitat de la pantalla?