A quins problemes cal prestar atenció a l’hora de comprar mobiliari escolar?

- Jan 09, 2020-

A la vida familiar, si se li pot donar una autonomia al nen, serà més propici per al desenvolupament de la personalitat del nen. Tot i que no hi hagi una habitació independent per als nens, a l’espai de vida limitat, a més de les joguines, proporcionen a l’infant alguna cosa exclusiva i el nen té una presència reconeguda, és fàcil cultivar l’autoconeixement en el grup. Igual que comprar mobles escolars, a què heu de prestar atenció a l’hora de comprar mobiliari escolar?


1. Seguretat del mobiliari escolar: el primer és la protecció ambiental del mobiliari escolar. Per exemple, el problema del formaldehid, els pares han de preguntar amb atenció a l’hora de comprar, no han d’escoltar les paraules unilaterals de la guia de compres. En segon lloc, també és important el rendiment de seguretat dels mobles d’aula en si. Els nens són nens actius que els agrada moure’s i saltar. És freqüent córrer i saltar a casa, i també és temerari fer coses. Sovint hi ha cops de porra. Així que tingueu cura en triar el mobiliari escolar.


2. La concordança de colors del mobiliari escolar ha de ser viva i alegre: els colors vius poden atraure l’atenció i la curiositat dels nens i estimular la creativitat dels nens, cosa que també és excel·lent per al caràcter positiu i alegre dels nens. Però també fixeu-vos en els colors vius, la contaminació de mobles escolars, com la pintura.


3. Ors de foc d’or fi per identificar la trampa de mobles de l’escola: els pupitres i les cadires dels estudiants actuals es poden descriure com a varietats de marques. Tot i això, els productes de diferents botigues de mobles tenen diferents marques i diferents punts de preu, però amb una mica de cura, sempre es troben que aquests productes s’autoproclamen la seva personalitat i el mobiliari escolar especial. Semblen germans bessons i semblen molt similars, independentment de l’estil, l’estructura o La majoria d’estils són similars.


La immunitat i l’autoprotecció dels nens són inferiors als adults. Com a llit d’un apartament d’estudiants que ha estat en contacte prolongat amb els nens, una vegada que hi hagi perills ocults en la qualitat del producte i el rendiment ambiental, sens dubte es convertirà en una "bomba de temps" enterrada al costat dels nens. Pot fer mal als nens en qualsevol moment. Pel que fa a la situació general de la indústria domèstica del moble escolar, no hi ha menys de dues-centes marques grans i petites, però els productes són desiguals, l'homogeneïtzació és més greu i la protecció i seguretat ambiental també són defectuoses.


4. L'elecció dels materials per al mobiliari escolar és particular sobre l'ús de materials de vidre. Generalment, els materials de vidre ordinaris no són adequats per al mobiliari escolar, perquè el vidre és fràgil, i les vores i les cantonades afilades formades després de la fragmentació poden causar lesions fàcilment. Fàcil d’utilitzar, com ara mobles escolars de fusta, material per a mobles escolars, etc.

微信截图_20200109092705

Un parell de:La pantalla i l'escriptori han de ser clares Següent:Com hem d’evitar el mal ús dels mobles d’oficina?