Quina és la qualitat de la pantalla?

- Jan 07, 2020-

Quan es compra un mobiliari d’oficina, el taulell de pantalla és la primera opció perquè els mobles no només tenen un bon aspecte, sinó que el més important és que el treball de cada empleat és bàsicament poc afectat i no interfereix entre ells. Com comprar una bona qualitat? A continuació, introduïm principalment la qualitat de la pantalla.


1. estabilitat

Diferents dels escriptoris ordinaris, els escriptoris estan connectats entre si. Alguns d'ells són marcs d'acer amb ordinadors de sobretaula, d'altres són pantalles de peu, més combinacions, com panells, frontisses, vidre, etc., que han de connectar-se entre si. Si l'estabilitat no és bona, afectarà l'efecte general. Per això, la bona qualitat és l'estabilitat de l'estructura global.


2. compacitat

El taulell de pantalla també ha de considerar la compacitat, la disponibilitat i la seguretat a l’hora de comprar. El que s’ha de fer és assegurar que cada articulació estigui ben ajustada. El que no hauria de ser és la bretxa, sobretot a la cantonada. Tracteu-ho adequadament, per això, hi hauria d’haver un tipus molt ajustat, que és un bon mobiliari d’oficina.


3. Les funcions auxiliars han de ser destacades

La posició de treball de la pantalla ha de ser ordenada i hauria d’haver-hi llocs on s’hauran de col·locar ordinadors, telèfons, impressores i altres equips. Per descomptat, només els que tenen aquestes funcions són bons mobles d’oficina. Per descomptat, també hi ha accessoris com ara porta-bolígrafs i carpetes d'eines.

微信截图_20200107092343

Un parell de:Com arriba un bon mobiliari d’oficina? Següent:S’ha de mantenir lluny d’aquests malentesos dels mobles