Quina diferència hi ha entre els mobles d’oficina moderns i els mobles tradicionals

- Jan 09, 2020-

Les empreses modernes presten més atenció als espais d’oficines i intenten crear un entorn d’oficines únic. Segons l’enquesta, els mobles d’oficina moderns se solen personalitzar després de la millora de l’espai d’oficines. En comparació amb el mobiliari tradicional d’oficina, quines diferències hi ha entre les oficines modernes? Segons el personal tècnic de Shenzhen Yige Furniture Furniture Company, les diferències entre ambdues són evidents, principalment en els aspectes següents.


Primer, persegueix la simplicitat i la generositat

Concisió i generositat és una demanda estètica. Sota la influència de conceptes estètics moderns, la majoria de les empreses creen entorns concrets d’oficines per ajudar els empleats a crear un ambient relaxat i bo.


En segon lloc, perseguir la protecció verda i ambiental

En el passat, la gent es prestava poca atenció a la salut, la protecció del medi ambient i altres qüestions. El mobiliari d’oficina no estava estrictament controlat. Per exemple, alguns mobles d’oficina com el formaldehid i altres substàncies tòxiques i nocives superen l’estàndard. L’ús a llarg termini d’aquest moble causarà danys a la salut humana. Els mobles d'oficina moderns persegueixen la idea de desenvolupament ecològic i utilitzen materials d'alta qualitat. Abans de sortir de la fàbrica, passa per diversos tiquets d’inspecció.


Tercer, integració amb entorn d’oficines i espais d’oficines

L’espai d’oficines és un concepte holístic, que inclou tant disseny de decoració d’oficines com personalització de mobiliari d’oficina. Quan es personalitzen mobles d’oficina moderns, es determina segons la disposició de l’entorn d’oficines i la transformació de l’espai d’oficines. En el passat, el mobiliari d’oficina estava separat de la decoració de l’habitació i tenia poca rellevància.

微信截图_20200109091306

Un parell de:Hi ha molts factors a tenir en compte a l’hora de comprar llits d’apartaments a les escoles Següent:Ús molt elevat d’armaris d’acer a les escoles