Quines són les habilitats de selecció d’escriptori i cadira?

- Jan 06, 2020-

1. segons preferències i estil de decoració

Una de les tècniques per seleccionar escriptoris i cadires es basa en preferències i estils de decoració. De fet, l’estil que t’agrada no és necessàriament adequat per a l’empresa. Heu de triar l’adequada perquè la naturalesa de cada empresa és diferent i l’estil de l’ambient de decoració és diferent. Entorn de decoració d’oficines per comprar, tothom no hauria de barrejar-se casualment a l’hora de comprar.


2. actuació pràctica

Per satisfer l’estètica del consumidor, molts fabricants d’escriptori i cadires han introduït nombrosos escriptoris promocionals, cadires d’oficina, etc., fins i tot algunes estètiques estan fora de la pràctica. D’aquesta manera, l’ús pràctic del mobiliari d’oficina serà limitat. Quan els consumidors compren el que s’ha de fer és copsar aquest grau. A més del bon grau, es recomana triar els que siguin més pràctics.


3. Conceptes de salut, protecció ambiental i cultura ecològica

Vaig passar més temps a l’oficina, de manera que tothom presta molta atenció a la protecció ambiental del taulell. Si no hi ha un bon consell ecològic, la quantitat d’alliberament de formaldehid no complirà els estàndards, cosa que posarà en perill seriós la salut personal fins a cert punt. Quan escolliu aquest objectiu, heu de triar materials verds saludables i pintures especials per a la fusta. En segon lloc, el sedentari no és el requisit més bàsic. Per aquest motiu, heu d’escollir aquells que s’asseuen còmodament i ajudin a reduir l’estrès i la fatiga laboral.


A més, es poden utilitzar algunes plantes en conserva petites, suculentes, mini dipòsits de peix, etc.

微信截图_20200106093822

Un parell de:Els tres punts de venda d’un mobiliari d’oficina modern, popular, no és sense raó Següent:Atenció als tres articles següents en comprar mobiliari d'oficina