Quines són les característiques dels mobles d’oficina verd?

- Jan 13, 2020-

Amb el desenvolupament dels temps, el nivell de vida de les persones està millorant constantment, i la conscienciació sobre protecció del medi ambient augmenta gradualment. Ha penetrat a la vida i al treball. El mobiliari d’oficina ecològic i ecològic s’ha convertit en el corrent principal de la indústria del moble contemporani. Què passa amb el mobiliari d'oficina Què passa amb els mobles d'oficina verd? Quines són les seves característiques? A continuació, fem un cop d'ull amb els mobles de Lango.


1. Materials i materials: Els mobles d’oficina ecològics i ecològics utilitzen materials naturals respectuosos amb el medi ambient. No conté substàncies nocives i no emet gasos nocius. Fins i tot els productes processats, els seus principals materials i accessoris no contindran materials nocius. Material per garantir la salut física de l’usuari i l’oficina verda ha ampliat el cicle de vida del producte, fent que els mobles d’oficina siguin més duradors, reduint el consum d’energia del reprocessament.


2. Disseny ergonòmic: Els mobles d'oficina ergonòmics no només presten atenció a l'estat actiu en condicions estàtiques, sinó que també presten atenció a l'estat actiu en condicions dinàmiques. L’ús ocasional o freqüent no causarà cap dany al cos humà o a alguns. Eixir-se còmodament també ajuda a millorar malalties professionals com ara mal d’esquena.


3. Reciclables: Els materials auxiliars per a mobles d'oficina ecològics permeten un estalvi d'energia, no contaminants i fàcils de reciclar. A causa de la seva llarga vida útil, els clients poden reciclar-los, com ara mobles d’oficina d’acer. Té un llarg cicle de vida, de manera que, encara que l’empresa es mogui, es pot continuar utilitzant, la reutilització pot reduir efectivament els costos de compra de l’empresa.

微信截图_20200113104247

Un parell de:No Següent:On són els preus per a taules i cadires d’estudiants?