Ús molt elevat d’armaris d’acer a les escoles

- Jan 10, 2020-

A mesura que els temps canvien, els armaris i les butaques i les cadires de l’escola eren de fusta. Gradualment els mobles d’acer han entrat al món de la gent. Els armaris d'arxiu estan fabricats en acer laminat a fred. El seu excel·lent rendiment substitueix el mobiliari de fusta a causa de l’ús d’armaris d’arxiu per a llibres, arxius i treballs dels estudiants. La taxa és molt alta. Per guardar aquestes dades de forma segura i ordenada, hi ha algunes particularitats en la selecció.


Els diversos materials de l’escola s’utilitzen freqüentment, de manera que les pèrdues causades per commutació i recuperació són molt grans. Només els metalls poden resistir a aquest desgast i els armaris de fusta no són òptims.

A causa del gran nombre de documents de l'escola, hem de triar el que tingui una gran capacitat d'emmagatzematge. Això no només depèn de quantes portes de l’armari hi ha, sinó de la profunditat de les portes. Quan comprem, hem de triar un arxiu de gran volum d’acord amb la quantitat real d’emmagatzematge. En aquest moment, no hem de considerar l’aparició de l’aparença; per a la mesura real, no feu una vista única i mireu les dades de l'etiqueta.

微信截图_20200110093115

Un parell de:Quina diferència hi ha entre els mobles d’oficina moderns i els mobles tradicionals Següent:Notes de pantalla personalitzades