S’ha de mantenir lluny d’aquests malentesos dels mobles

- Dec 27, 2019-

En el passat, hi havia relativament pocs requisits per comprar coses, i estava bé pensar que fos adequat, però avui dia la gent prefereix la personalització personalitzada. La personalització dels mobles d’apartaments és molt important, perquè una mica de descuidi caurà en alguns malentesos. Mirem a continuació. Quins són els malentesos de la compra.


1. Molt d’èmfasi en l’efecte mobiliari de la sala d’exposicions

Quan molts propietaris trien productes de mobiliari d'apartaments a mida, la perspectiva veu l'efecte de la disposició del negoci a la sala d'exposicions, però l'espai d'apartaments i la sala d'exposicions són molt diferents. La sala d’exposicions no necessita un mobiliari domèstic per restringir-ne, ni diferents tipus de restriccions, el negoci també convidarà a alguns dissenyadors a dur a terme el disseny i maquetació, de manera que l’efecte que veieu a la sala d’exposicions és molt bo. Però, per això, no podem confiar massa en l'efecte de la sala d'exposicions per dictaminar la compra de mobiliari d'apartaments.


Efecte decoració 2.Home

En el moment de personalitzar els mobles d'apartaments, el comerciant també farà alguns ajustaments als mobles segons les condicions específiques de la casa del propietari. Molts propietaris veuen els mobles exposats a la sala d’exposicions i els copiaran al seu apartament, però l’efecte real no és tan ideal. Això es deu al fet que es veurà afectat per la mida de l’apartament, l’alçada del pis i l’estil d’il·luminació i decoració. Transportar els mobles a casa vostra sense fer cap canvi, la majoria de les vegades, en realitat no és ideal.


3. Els mobles en general són mobles a mida

Molts propietaris creuen erròniament que els mobles en general són mobles fets a mida. De fet, el mobiliari general fa referència a la producció de mobles d’acord amb l’estructura de l’espai interior i l’ergonomia professional de l’estructura física i l’anàlisi espacial. La personalització dels mobles d’apartaments es refereix a la producció de mobles personalitzats segons les preferències personals del propietari, els requisits especials i les característiques d’espai.


Per tant, si cal personalitzar mobiliari d'apartaments, en el moment de personalitzar-lo, no introduïu aquests malentesos per no perdre diners.

微信截图_20191227092252


Un parell de:Quina és la qualitat de la pantalla? Següent:La personalització de mobles d’apartaments no pot ser descuidada