Hi ha molts factors a tenir en compte a l’hora de comprar llits d’apartaments a les escoles

- Jan 10, 2020-

Només quan dormiu estigueu motivats a aprendre. En cas contrari, si no dormiu bé durant tot un dia, perdreu energia a classe i la vostra eficiència d'aprenentatge disminuirà. Actualment, els estudiants trien allotjament, per la qual cosa els llits dels apartaments als dormitoris són molt importants. Quan trieu els llits d'apartaments a les escoles, hi ha molts factors a tenir en compte.


1. l'estil general ha de ser harmoniós

L’estil del llit d’apartament no es pot basar en les preferències personals. Quan la gent entra a un dormitori, el primer que veu és molt important. Si no coincideixen, es veurà molt brusc. Al color del llit d'apartaments, la forma d'estil, es distingeixen diferents àrees funcionals. A més de l’anterior, es fon amb diversos elements a l’espai, de manera que donarà a la gent una sensació còmoda.

2. Planificació espacial del llit d'apartaments

Per què cal tenir en compte la planificació de l’espai? Com que la forma del llit mitjà afectarà la seva col·locació. Poseu la taula i les taquilles juntes. Es poden formar diferents combinacions segons els requisits d'espai diferents. La forma del llit pot ajustar-se més als requisits de l’espai segons les necessitats de l’espai.

3. Cal tenir en compte la funció de manera comprensiva

La compra de llits d’apartaments inclou un munt, com ara l’ús d’escriptoris, taquilles, on es troba l’armari? Com establir la mida i la taula? Aquestes són qüestions que cal tenir en compte per mostrar l’ús de l’espai del dormitori.

微信截图_20200110092513

Un parell de:Com hem d’evitar el mal ús dels mobles d’oficina? Següent:Quina diferència hi ha entre els mobles d’oficina moderns i els mobles tradicionals