La pantalla i l'escriptori han de ser clares

- Jan 08, 2020-

En els darrers anys, en moltes oficines, quan escolliu mobiliari d’oficina, el taulell de pantalla s’utilitza més perquè té particions per protegir la privacitat dels empleats i no jugarà un paper en la cooperació i la comunicació. El paper de la barrera, quan poseu el taulell de pantalla, des de la perspectiva del feng shui, encara hi ha alguns llocs que cal tenir clar.


1. el taulell de pantalla no es pot col·locar contra la porta

Moltes vegades s'ha de situar l'escriptori cap a la porta. Aquest és un lloc per a la sort del propietari, però també cal tenir en compte que, quan es col·loca el taulell de pantalla, no pot estar cap a la porta. Això és estreta amb Feng Shui no és bo per al desenvolupament de les carreres dels empleats.


2. La pantalla no és millor col·locar-se contra la paret

El taulell de pantalla està particionat, per la qual cosa en general no cal col·locar-lo contra la paret, però depèn de la part posterior. Si es col·loca contra la paret, formarà un espai tancat. Tot i que la privadesa és relativament alta, provocarà la circulació de l'aire Suau, amb un impacte decreixent en la fortuna dels empleats.


3. La pantalla no es pot col·locar en diagonal

Quan col·loqueu un escriptori amb una pantalla, tingueu cura de no col·locar-lo en un angle agut, perquè és fàcil omplir el gas de Feng Shui amb gasos assassinats. Generalment, els empleats en aquesta posició poden sentir un tret directe al pit, cosa que fa que la gent sigui inestable.

微信截图_20200108092258

Un parell de:Són atractius els vostres escriptoris de pantalla? Següent:A quins problemes cal prestar atenció a l’hora de comprar mobiliari escolar?