Atenció als tres articles següents en comprar mobiliari d'oficina

- Dec 25, 2019-

Anar al mercat a l'engròs a comprar mobles. En comparació amb la navegació de imatges i vídeos a Internet, l’experiència és més real i intuïtiva. Podeu tocar directament el producte i sentir el material i la textura.


1. És durador?

Els mobles moderns d'oficina es fabriquen majoritàriament amb fusta. Els mobles d’oficina de fusta semblen naturals i còmodes, però tothom ha de saber que la fusta amb un contingut d’humitat elevat no és duradora i es pot deformar i doblegar fàcilment. Quan mires el producte, pots tocar els mobles amb les mans. A la part inferior del plafó no hi ha lloc per pintar. Si hi ha sensació humida, vol dir que el material que s’utilitza és material humit no qualificat i que no durarà gaire.


2. Si és estable

Quan es compra un mobiliari, un mètode que s’utilitza habitualment per comprovar el funcionament del producte és arrossegar, agitar i deixar anar suaument per comprovar si és estable. Si el so és mut o hi ha un soroll durant una caiguda lleugera, vol dir que la mà d'obra no és fiable, les juntes de tenó i morta no estan segures. Podeu provar asseguts al sofà. Si no és suau, no hi ha sorolls anormals i no us moveu lliurement, vol dir que el tenó i el tenó són ferms i estables.


3. Feu una reserva amb antelació

Per comprar mobiliari d'oficina, feu una reserva anticipada. No espereu que es renovi l’oficina abans de trobar fabricant. En aquest cas, a causa d’un temps insuficient, només es pot retirar i comprar productes o existències lliurades ràpidament. Aquests productes són generalment productes de gamma baixa. No necessàriament s’ajusta al disseny de l’oficina i la qualitat no està garantida.

微信截图_20191225092536

Un parell de:Quines són les habilitats de selecció d’escriptori i cadira? Següent:Seguiu aquests principis a l’hora de comprar mobles d’oficina