Identifiqueu si els pupitres i les cadires dels estudiants utilitzen materials respectuosos amb el medi ambient

- Jan 10, 2020-

La fàbrica de mobles escolars us ensenya a identificar si els escriptoris i les cadires dels estudiants utilitzen materials respectuosos amb el medi ambient. Per als materials ecològics, molts compradors hi presten atenció i també es confonen.


Primer, el color

Comproveu si la part posterior de la taula i la cadira de l’alumne té lluminositat i si el color és uniforme. Si hi ha manca de brillantor, hi ha taques, el color és mullat i es pot produir el color del mateix lot de productes amb materials reciclats. No compreu.

En segon lloc, la duresa

Quan es compren escriptoris i cadires d’estudiants, ja que es fabriquen majoritàriament amb polibutè, els productes fabricats amb materials respectuosos amb el medi ambient són més flexibles que els productes no ambientals. Podeu utilitzar el producte i prémer per entendre la flexibilitat del producte.

En tercer lloc, olorar

Quan compreu escriptoris i cadires dels estudiants, oloreu per veure si hi ha olor de pintura en esprai o olor de plàstic. Si l’olor és forta, no la compreu. Generalment, només passarà quan s’utilitzi plàstic.

La fàbrica de mobles escolars integra fabricants de disseny i producció, llits d'apartaments per a estudiants, escriptoris i cadires d'estudiants, esquemes gratuïts de configuració de mobiliari escolar personalitzats i compra productes d'alta qualitat per a clients amb un pressupost.

微信截图_20200110092024

Un parell de:On són els preus per a taules i cadires d’estudiants? Següent:Net mobles d’oficina us presenten les últimes escriptoris i cadires