Com netejar la recepció de l’oficina diàriament?

- Jan 02, 2020-

Quan entres en una empresa, el primer que veus és, sens dubte, la seva recepció d’oficina. Una recepció neta farà que la gent se senti especialment còmoda, cosa que millorarà la imatge de tota l’empresa i mantindrà la recepció de l’oficina neta. És necessari un manteniment rutinari, de manera que saps realitzar el manteniment i el manteniment rutinaris de la recepció de l'oficina? Lange Furniture compartirà amb vosaltres.


1. La pols és l'existència més molesta de la recepció a la oficina, perquè no només cobreix la superfície brillant i bella de la recepció, sinó que també afecta la salut de les persones, per la qual cosa hem de netejar la pols regularment de la recepció. Netegeu-lo amb un drap esmicolat, però el millor és utilitzar un aspirador per evitar que la pols afecti altres persones.


2, perquè de vegades es mouen coses poden provocar cops accidentals i provocar que es pugui malmetre la recepció de l’oficina o una gran fissura o la pintura de la part superior, problemes molt greus, si no es maneja adequadament, es produirà problemes més greus, de manera que la millor manera de resoldre el problema és contactar amb el propietari per reparar-lo tan aviat com sigui possible.


3. Alguns escriptoris de recepció d'oficines blanques provocaran un groc després d'utilitzar-lo durant un període de temps, i es farà difícil veure-ho, de manera que podem utilitzar vinagre blanc comestible o residus de te per fer escriptoris de recepció d'oficines. Netegeu la part de groc repetidament fins que el color groc s’esvaeixi completament i, a continuació, netegeu-la amb aigua per eixugar l’olor que queda.

微信截图_20200102094746

Un parell de:La personalització de mobles d’apartaments no pot ser descuidada Següent:Quins són els consells per a una casa d’oficines a mida