Com de petites superfícies d’oficines coincideixen amb els mobles d’oficina moderns

- Jan 06, 2020-

Molts espais d'oficines corporatius de nova creació són reduïts, però és probable que aquest tipus d'oficines portin a la gent una sensació de depressió, que afectarà greument el treball normal, l'estat d'ànim i l'eficiència laboral. Per a això, heu de saber fer grans espais per a oficines. Utilització, el següent Xiaobian us oferirà una introducció detallada de com és de petit espai per a oficines amb mobles d'oficina moderns?


1. Eviteu la decoració complicada

Un dels punts que convé prestar atenció a l’hora de coincidir amb l’espai d’oficina és evitar apilar massa decoracions a l’oficina. El que s’ha de fer és evitar una decoració complicada. Per exemple, hi ha diverses combinacions de colors a l’oficina que poden millorar molt l’efecte visual. L’elecció del color és realment important. Intenta no superar els 3 colors. Si el color d’aquest mobiliari d’oficina és molt de luxe, no només no tindrà l’efecte desitjat, sinó que també augmentarà la sensació de mal humor.


2. ha de parar atenció al disseny de la il·luminació

No importa quin tipus d’ocasió d’oficina és la necessitat d’il·luminació, és clar, cal utilitzar-la en el disseny dels mobles d’oficina moderns, prova d’utilitzar algunes làmpades de sostre, perquè les làmpades de sostre ben il·luminades fan que l’espai sembli brillant. el millor és no utilitzar un candelabre.


3. ordenat

Si voleu augmentar l’espai d’oficina, es recomana que els mobles d’oficina moderns que trieu han de tenir més funcions d’emmagatzematge, de manera que podreu emmagatzemar bé alguns documents i objectes d’estar. Això requereix una mica de temps per planificar amb cura abans de comprar. D’aquesta manera, podeu triar els mobles adequats.


Us presentaré com fer coincidir un petit espai d’oficina amb mobles d’oficina moderns. De fet, quan es tracta de combinar-ho, hauria de basar-se en un entorn personal i d’oficina.

微信截图_20200106093244

Un parell de:El disseny de mobles d'oficina moderns pot millorar la cultura corporativa Següent:La personalització del mobiliari d’oficina requereix dominar els principis pràctics per obtenir millors resultats