Com hem d’evitar el mal ús dels mobles d’oficina?

- Jan 13, 2020-

El mobiliari d’oficina és el que tenim molt de contacte a la nostra vida. Cada empresa necessita una varietat de mobiliari d’oficina i moltes persones tenen molts malentesos sobre l’ús del mobiliari d’oficina. Impacte, de manera que podem evitar un mal ús en el procés d’ús de mobiliari d’oficina? Fem un cop d’ull amb els mobles de Lango.


1. Només cal moure-s’hi quan us mireu als mobles: per molt que sigui el mobiliari respectuós amb el medi ambient, encara contindrà algunes substàncies nocives i, si us traslladeu després d’haver-vos traslladat a una pila de mobles, potser demaneu algunes olors irritants, així que de la manera correcta Només heu de traslladar els mobles a l'oficina i obrir la finestra almenys un mes abans d'entrar.


2. L’oficina està plena de mobles: un moble emet molt poc formaldehid, de manera que la gent no ho sent i no causa cap mal, però l’acumulació és petita. Si es col·loca una pila de mobles d’oficina a l’oficina, provocarà una pila. Efectivament, de forma natural, tota l’oficina està plena d’olor irritant, que no només afecta el medi ambient, sinó que també causa un greu perjudici per al cos humà.


3. Com més brillant sigui el color, millor: alguns compradors triaran els mobles d'oficina perquè volen que la decoració de l'oficina sigui més brillant, de manera que el color serà més brillant, fins i tot millor, millor, però tingueu en compte que els colors són més brillants sovint pel·lícula, pintura en aerosol, etc., que poden contenir metalls pesants més pesats, que poden causar danys al cos humà.


4. Configuració dels mobles muntats: A alguns els agrada molt el mobiliari de muntatge perquè és fàcil de desmuntar i moure, però els materials que s’utilitzen per al muntatge de mobles d’oficina són panells basats en fusta i l’emissió de formaldehid de panells basats en fusta és molt elevada. , Que naturalment causarà algun mal al cos humà, per la qual cosa no és recomanable per a tothom.


5. Només la decoració de la superfície és luxosa: la superfície de mobles d’oficina més luxosos com ara el taulell executiu està pintada, perquè el preu de la pintura a base d’aigua és relativament elevat, de manera que poques vegades s’utilitza en mobles ordinaris, de manera que la pintura ordinària és Els recobriments de fusta a base de dissolvents són una font important de benzè, i el cicle d’alliberament de formaldehid és més llarg i l’olor és més gran.

微信截图_20200113104045

Un parell de:A quins problemes cal prestar atenció a l’hora de comprar mobiliari escolar? Següent:Hi ha molts factors a tenir en compte a l’hora de comprar llits d’apartaments a les escoles