Sabeu distingir la qualitat dels mobles d’oficina?

- Jan 03, 2020-

El mobiliari d’oficina no és només un mobiliari, la seva demanda d’ús continua sent molt elevada, i hi ha moltes portes per adquirir mobles d’oficina i cal tenir precaució en la compra, per la qual cosa hem de saber quins són dolents i quins tenen qualitat. Avui, Lange Furniture us explicarà com distingir la qualitat del mobiliari d'oficina.


1. Olor irritant: moltes empreses prefereixen encara mobles d’oficina de fusta, però encara hi ha molts mobles d’oficina tipus placa i la placa que s’utilitza per als mobles d’oficina tipus placa té algun formaldehid. Si hi ha una olor punyent, vol dir que el seu contingut en formaldehid està fora del nivell, i el formaldehid causarà danys al cos humà.


2. Llacuna de connexió: són els detalls que determinen l’èxit o el fracàs i els detalls dels mobles d’oficina determinen directament la qualitat dels mobles d’oficina. Si hi ha una gran bretxa en la connexió estructural del mobiliari d’oficina, com ara les bandes de vora, us recomanem que no trieu que el vaig comprar, perquè no té res a veure amb la qualitat, és un problema directe en aquest procés. no s'ha d'oferir als clients.


3. Deformació estructural: Les línies estructurals dels mobles d'oficina normals són planes i simètriques. Si es troba deformació, encara que sigui una mica, no es pot comprar, com ara una cadira d’oficina. Si les cames estan doblades i deformades, sens dubte hi haurà una sacsejada durant l’ús, cosa que afectarà probablement la seguretat de l’usuari, que és un producte no qualificat.


4, diferència de color: els requisits de color dels mobles d’oficina també són molt importants, ja que no només afecta la seva pròpia estètica, sinó que també té un gran impacte en tot l’entorn d’oficina, com ara els escriptoris de pintura, si es troba que el seu color és desigual, aleshores es recomana que encara no el compreu, perquè demostra que el seu procés de pintura és molt deficient, i en el futur procés d’ús apareixeran bombolles, danys sintètics i altres problemes de qualitat.

微信截图_20200103080101

Un parell de:Notes de pantalla personalitzades Següent:Els tres problemes principals de la personalització dels mobles d’oficina no s’han d’ignorar