Notes de pantalla personalitzades

- Jan 13, 2020-

A l’oficina, hi ha un lloc a la pantalla de l’oficina. Generalment s’utilitza en zones d’oficines obertes i serveix com a separació, però no afecta la comunicació entre els empleats. La majoria de les empreses encara prefereixen aquest mobiliari d’oficina, per la qual cosa Moltes empreses opten per personalitzar les pantalles d’oficina, de manera que cal prestar atenció a l’hora de personalitzar les pantalles d’informes? Lango Furniture, parlem amb tothom.


1. Quan personalitzem les pantalles d’oficina, hem de personalitzar segons l’espai i la disposició de l’oficina. Hem d’utilitzar al màxim l’espai, de manera que aquest és també un dels avantatges de personalitzar les pantalles d’oficina, i els estils de les pantalles són diversos. El vostre propi estil ha de triar una pantalla d'oficina adequada.


2. Com que el seu disseny és divers, hem de tenir en compte la qüestió de la variabilitat a l’hora de dissenyar, de manera que la disposició del taulell es pugui ajustar o recombinar segons els requisits de treball i la disposició de l’espai. L’estil de disseny generalment té una paraula, una creu, etc., podeu triar l’estil de disseny segons el principi de conveniència.


3. Els panells de pantalla del mercat estan principalment fets de tela, tauler ignífug, vidre i altres materials. Entre elles, les pantalles d'oficina fabricades en tauler ignífug tenen més opcions de color. Hi ha més espai per triar. Podeu triar colors segons l’estil de decoració de l’oficina. Quan es tracta d'estructura, el marc d'aliatge d'alumini és relativament robust i durador, per la qual cosa és una bona elecció.

微信截图_20200113104905

Un parell de:Ús molt elevat d’armaris d’acer a les escoles Següent:Sabeu distingir la qualitat dels mobles d’oficina?