Són atractius els vostres escriptoris de pantalla?

- Jan 08, 2020-

Tots agraden a les taules de pantalla plegables. Per explorar els motius del seu favor, de fet, hi ha principalment els aspectes següents, especialment en termes de disseny, materials, estructura i mida, que resulten molt atractius.


1. bon escriptori de disseny

Moltes vegades quan trieu un taulell de pantalla, trobareu que la disposició estructural continua sent molt bona. Podeu fer un ús raonable de l’espai d’oficina per aconseguir la planificació més econòmica i la pantalla també és molt variable. Es pot combinar segons diferents formes de treball i, quant a l’estil, colors, patrons, etc., també es pot seleccionar segons les característiques d’estil de l’empresa.


2. protecció de materials, protecció del medi ambient i seguretat

Aquests materials, com la placa d’acer de vidre esmerilat d’aliatge d’alumini i el tauler ignífug, formen junts un taulell de pantalla i també es poden utilitzar lliurement. Hi ha més aliatges d’alumini a les pantalles i panells. Els colors són gris platejat, negre de carboni i pur. És negre i també es combina molt, com ara tipus de lletra, tipus t, tipus L, tipus creuat, etc.


3. Mida flexible de l’escriptori

El pupitre generalment té una alçada entre 900 mm i 1800 mm i una amplada entre 40 i 1600 mm. Es tracta de l'estructura externa i l'estructura interna. També es pot personalitzar segons les necessitats del client. Per satisfer al màxim les necessitats dels clients.

微信截图_20200108091849

Un parell de:Net mobles d’oficina us presenten les últimes escriptoris i cadires Següent:La pantalla i l'escriptori han de ser clares