Taula d'oficina de disseny creatiu

Taula d'oficina de disseny creatiu

La característica més important del mobiliari d'oficina creativa de Hengxing és el seu estil inusual. El dissenyador pot oferir diverses formes i colors únics. Després de la integració artística, s'ha convertit en un art d’espai decoratiu. Per descomptat, aquest art està establert. Basat en una bona funcionalitat. A més de l'ús del treball, els mobles d'oficina creatius de Hengxing poden millorar l'espai, afegir més diversió a l'espai, fer que l'espai sigui més espaiós i natural i fer que l'espai original sigui més ric, augmentant així el contingut. La connotació de tot l'espai

Xateja ara

Detalls del producte


NOU taula d'oficina de disseny (HX-9U077


Article No.

HX-9U077

Nom

NOU taula d'oficina de disseny

Color Hi ha 30 colors disponibles


El mobiliari d’oficina de Hengxing té les característiques d’obertura, llibertat i comoditat, d’acord amb la recerca ideològica dels joves.


desk.jpg


wood reception  desk.jpg

L’estil és nou, el color és brillant, el gra de fusta és clar i no està deformat, trencat, a prova de manipulació i amb un preu moderat. S'ha convertit en una nova família de la categoria de mobles.

Els mobles d’oficina tipus placa utilitzen peces metàl·liques i peces de plàstic com a connectors de fixació. Cal que les peces metàl·liques siguin sensibles, lubricades i revestides de superfície, i no hi hagi rovella, trepant, etc., i la precisió dels accessoris és més gran.

office desk.jpg


reception wood table.jpg

desk.jpg


envasos

Taula d'oficina laminada, mobles de president, escriptori d'oficina d'alta gamma estan embalats amb cartró d'exportació estàndard, també podríem proporcionar paquets per caixa de fusta amb reforç si cal.

table.jpg


desk.jpgdesk.jpg

Hengxing Furniture també s'adapta al desenvolupament dels temps, la tendència de la tendència, liderant la innovació i el desenvolupament de la indústria del moble.

La característica més important del mobiliari d'oficina creativa de Hengxing és el seu estil inusual. El dissenyador pot oferir diverses formes i colors únics. Després de la integració artística, s'ha convertit en un art d’espai decoratiu. Per descomptat, aquest art està establert. Basat en una bona funcionalitat. A més d’utilitzar el treball, els mobles d’oficina creatius de Hengxing poden millorar l’espai, afegir més diversió a l’espai, fer que l’espai sigui més espaiós i natural i fer que l’espai original sigui més ric, augmentant així el contingut. La connotació de tot l'espai

Hot Tags: disseny d'oficina taula creadors, proveïdors, fabricants, fàbrica, venda a l'engròs, personalitzat, disseny, preu, cotització, qualitat
Un parell de:Taula d'oficina creativa i efectiva Següent:NOU taula d’oficina de disseny

Investigació