Sobre nosaltres

Sobre nosaltres

HENG XING OFICINA DE MOBILIARI LIMITADA amb una bona ubicació de showroom en el món famós Showroom i Factory Address: Beisha zona industrial, Yangjiao, Lecong Town, Districte de Shunde, ciutat de Foshan, província de Guangdong, Xina, és una fabricació de grandària mitjana que integra el disseny professional , fabricació i venda.

Els nostres principals territoris de productes contenen taula d'oficina, cadira giratòria, partició / pantalla, sofà d'oficina, taulell de recepció, taula de reunions, cadira de visitants, pupitre / cadira d'estudiant, cadira d'auditori, cadira pública i diversos tipus de mobiliari de la sèrie d'oficines del projecte complate.

Amb el principi de "qualitat primer, al màxim client, orientat al crèdit, basat en el servei, valor gloriós". defensem positivament la cultura nacional del moble, integrem també les tendències internacionals del moble i usem constantment una infinitat de creativitats amb la combinació de la cultura artística xinesa i occidental en el disseny i la fabricació de molts productes nous i amb molta elegància, la vida d'oficina d'alta eficiència.

D'aquesta manera, el personal de la nostra empresa està honestement disposat a mantenir una excel·lent cooperació i caminar amb èxit en la recerca del resplendor juntament amb amics de tot el món.

Us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres, estem esperant la vostra consulta i us desitgem que us puguem donar una bona qualitat, bons preus i un bon servei.